Nästa grupphealing – fler datum kommer

Sista anmälningsdag: Senast 2 dagar innan varje tillfälle
Investering:
350 kr per person/tillfälle, vill du även att ditt husdjur ska vara med kostar det 175 kr/husdjur. Swish innan healingen till: 123 6272 678 (fakturering är möjlig, läs mer nedan).

Anmälan: Via mejl, annika@schamanka.se

Vi lever i en värld som gått in i rädsla. Det kan vara svårt att inte dras med då så många känner samma sak.

Och just rädsla gör att vi tappar bort oss själva. Själen rymmer från kroppen och vi lever mer i våra huvuden, det blir ett stort stresspåslag vilket gör oss mer ännu mer sårbara.

Denna teknik är något jag lärde mig av don Bernardino och don Modest 2012 då de var i Sverige för att dela sin kunskap om den nya tiden som enligt Inkatraditionen började den den 21/12-2012.

Vi lever i värld där många människor gått in i rädsla och det kan vara svårt att inte dras med då så många känner samma sak.
Just rädsla gör att vi tappar bort oss själva. Själen rymmer från kroppen, vi lever mer ifrån våra huvuden och känner oss stressade vilket gör oss mer ännu mer sårbara.

Denna healingteknik, Koto Kanchay är kopplad till Plejaderna. Paqos/schamaner från Peru lärde ut den för att hjälpa oss att klara av de kraftiga energihöjningar och känslomässiga svängningar som de menar att vi kommer att uppleva ett bra tag framöver.

Stjärnornas energi hjälper dig bland annat att komma mer i kontakt med dig själv, klara av kaos samt att känna mer vila i kropp och själ. De hjälper dig även att integrera mer ljus i kroppen samt stärker kontakten med dina gåvor och vem du är.

Under denna healing, som ges in i alla dina 7 chakran (energicentra), så kan du alltså befinna dig precis där du är. Inget resande behövs. Det är bara att ta emot!
Ibland blir man väldigt trött under och/eller precis efter, därav är alla dessa healingtillfällen bokade kvällstid.

Jag kommer att ge healingen i grupp men det blir alltid en unik och individuell upplevelse för varje deltagare. ♥

Denna healing fungerar även utmärkt på djur. De är våra hjälpare och helare och många gånger bär de mycket att det vi inte klarar av själva.
Om du själv är med så får du ta med dina husdjur för 175 kr/djur.

Vill du vara med? Anmäl dig genom att skicka ett mejl på annika@schamanka.se.

Innan healing-tillfället swishar du 350 kr till 123 6272 678 eller så ber du mig att mejla dig en faktura där fler betalningsalternativ finns. Betalningsmottagare är Schamanka – Kurser & behandlingar. Skriv namn och adress som meddelande vid inbetalning via swish.

Senaste anmälningsdatum är 2 dagar innan varje tillfälle. Därefter är anmälan bindande vilket innebär att avanmälningar efter senaste anmälningsdag gör att du får betala även om du väljer att INTE ta emot healing.

Efter healingtillfället kommer jag, i de fall det finns något budskap att förmedla, mejla ut det till alla som deltagit. Det är inget jag kan lova att det blir varje gång men Plejaderna blir allt mer pratsamma så det är högst troligt!

Fler tillfällen kommer! Tiderna läggs ut här och på Schamankas facebook-sida.

Ta hand om dig! ♥