Flera tillfällen  – i Stockholm eller ONLINE
WORKSHOP Måndagen den 6/7 i Stockholm eller ONLINE kl 18.00-22.00.

❤❤❤❤❤❤

Här kommer en möjlighet till en ENERGI BOOST till dig och dina nära och kära. Att var uppfylld och upplyft av ren ENERGI är något vi alla önskar och mår fantastiskt bra av.

Efter en serie av workshops med fokus på feminin och maskulin energi så nådde vi finalen den 30-31 maj med en hel helg tillsammans med många fantastiska människor.

Flera av deltagarna vill ha en uppföljning och många som inte kunde komma just den helgen har önskat fler tillfällen att vara med. Så här kommer första uppföljaren!

Det här är en möjlighet för dig som vill fylla på med ENERGI, FRID och GLÄDJE i hjärtat. Vi erbjuder dig en workshop i en MJUK form av upplyftande läkande ENERGI, UPPLEVELSER och KUNSKAP.

WORKSHOP Måndagen den 6/7 i Stockholm eller ONLINE kl 18.00-22.00.
❤❤❤

Kom och fyll på dig, fira din frihet, få en mjuk transformation. Det blir healing, meditationer, frågestund, delningar, coaching mm.

För dig som väljer att delta på plats i Stockholm så är du välkomna till Kalmgatan 45 nb, i Hammarbyhöjden.

Investering: 1500 kr.

Anmäl dig på annika@schamanka.se senast den 28/6. Därefter är anmälan bindande vilket innebär att du får betala investeringen även om du inte deltar.

Vill du läsa om vår serie av workshops, se nedan.

Varma Hälsningar Annika och Mikael ❤❤❤

______________________________________________________________________________________________________

WORKSHOP för kvinnor och män tillsammans, den 30-31/5 i Stockholm

 

”Det går inte att beskriva med ord det jag känner efter workshopen.  
Sånt fantastiskt skifte inom mig.  Nu kan jag vara mig själv fullt ut och jag vet vem jag är.
Jag rekommenderar alla som vill förändra sig själva och världen att gå på Mikaels och Annikas workshop.”
Peter Frimert
Nu har vi haft 3 st magiska, transformerande workshops. 2 st för enbart kvinnor och 1 st för enbart män.
Det är så befriande och enormt skönt att kunna vara sig själv så mycket mer, att äntligen komma loss och förbi gamla hinder och blockeringar. Den lättnad som infinner sig är underbar!
Deltagarna har återkopplat om stora förändringar i livet, att det varit fantastiskt och att det inte ens går att beskriva i ord vad det betytt att delta.
Och många med oss vill bara ha mer! Och NU KOMMER DET MER 🙂
Dels blir det samma workshops igen, en den 26/5 för endast kvinnor och en den 29/5 för endast män och sedan ännu bättre den 30-31/5 en 2-dagars workshop där vi SAMLAS, kvinnor och män för att verkligen uppleva DANSEN mellan det feminina och maskulina.
LÄNK till facebook-eventet (Här finns all information)
Fokus under den mixade workshopen den 30-31/5 är:
Vad behöver kvinnorna av männen för att känna sig trygga och öppna?
Vad får jag?
  • Extremt kraftfull healing av Annika och Mikael tillsammans (du får ligga ner och bara ta emot)
  • Unika guidade meditationer
  • Svar på hur du som kvinna kan lära dig att ta emot
  • Svar på hur du som kvinna äntligen kan lära dig att behandla män som män och inte som pojkar
  • Som man, får du reda på vad kvinnan behöver för att känna sig trygg (det enda du behöver veta för att attrahera och finna din drömkvinna)
  • Svar på alla dina frågor om maskulinitet och femininitet
  • Full support för ett rikare liv
  • Verktyg att deklarera dig själv fri
  • Upplevelsen av vem du är och hur stor du egentligen är
  • Vi kan inte lova en partner…. men möten med många spännande kvinnor och män!
TID: 30-31/5. Lördag kl 10.00-18.00, Söndag kl 10.00-17.00
PLATS: Stockholm, Birkagården, Karlbersgvägen och om intresse finns så sänder vi även eventet ON-LINE.
INVESTERING: 2.900kr
ANMÄLAN: Snarast på annika@schamanka.se, senast den 23/5 och därefter är anmälan bindande vilket innebär att du får betala även om du inte kommer.
Vi behöver alla hjälpas åt så att vi människor samlas TILLSAMMANS💖🙏
Så hjälp till genom att ANMÄLA dig samt SPRIDA ViDARE!✨
ALLA vi som är fullt delaktiga i denna workshop, kommer att få våra liv totalt transformerade!
Varma hälsningar Annika och Mikael 
”För några veckor sen var jag på workshopen för kvinnor och det var en fantastisk upplevelse! Vi fick dela med oss av vad vi önskade oss i livet och det har hänt en hel del positivt på den fronten redan. 😀 Det bästa var att vi alla var så glada och uppfyllda av kärlek, hopp, nya idéer och framtidstro när vi gick därifrån! Jag kan verkligen rekommendera att vara med 👍 / Ulrika 
”Att växa upp till min medfödda storlek, att ta plats i mig själv, som mig själv… så befriande skönt. Att allt i mig är sant. Att allt är … jag. Omtumlande vackert och lätt” / K (kvinna)

 

 

_______________________________________________________________

Sagan fortsätter… och DU är välkommen in … Detta är en SAGA I VERKLIGHETEN!

 

Denna text kommer från två människor som möttes vid en öppen eld i april, på Reimersholme hotel, Stockholm. Ren magi uppstod när det feminina och det maskulina fick möjlighet att dansa tillsammans.
Vi två, Annika och Mikael har bestämt oss för att förmedla den här kunskapen om magin i mötet mellan det maskulina och det feminina, tillsammans, WHATEVER IT TAKES!!!

 

Mikael hade tidigare på dagen den 17:e april 2020 mött en kvinna som han inte sett på 14 år, en schaman, som mycket subtilt under promenaden på Reimersholme, sa: ”Mikael jag tror att du kan hjälpa dem på hotellet där inne”.

 

Så Mikael går dit och hamnar rakt in i en livs levande julkalender där magin är så stark att du kan ta på den.
Det brinner en eld i ett oljefat och Mikael slår sig ner där. Vid elden sitter flera personer, bland annat en kvinna. Och Mikael frågade henne: ”Vad önskar du mest av allt i livet?”.
Och innan hon svarar säger Mikael: ”Jag vet vad du vill ha! Du vill ha KÄRLEK. Visst vill du ha en helt fantastisk man, en Gud i mänskliga skor?”. Kvinnan spricker upp i ett fantastiskt leende, slappnar av och svarar: ”Ja det vill jag”.

 

Mikael frågar sedan mig, Annika om jag lever ensam, och jag berättar att jag tyvärr gör det. Han tittar på mig och säger:
– ”Vill du leva själv?”
– ”Nej”; sa jag.
– ”Är du säker?”
– ”Ja”.
– ”Jag hade passat”.
– ”Jag vet!”; sa jag.
– ”Jag är upptagen!”
Och jag kände att det är precis så det ska vara! Vi ska inte ha ett förhållande. Jag såg att han är en gåva till mig och en nyckel, så att jag kan komma vidare i mitt liv. Så att jag kan komma loss och skapa in det jag längtar efter på många områden.
Det klickade direkt mellan oss. Vi bara älskar att vi förstår varandra hela tiden och vi satt redan denna magiska kväll och nickade och bekräftade saker vi pratade om. Djupa saker där vi kunde fylla i varandras ord.
Allt är så SJÄLVKLART, ÖPPET och ÄRLIGT i vår relation. Helt UTAN DRAMA! Underbart enkelt och lite overkligt 🙂

 

Mikael höll inte tillbaka någonting. Han frågade oss om vilken typ av män vi önskar? Han sa: ”visst är det så att ni vill träffa GUDAR. Alltså riktiga GUDAR i mänskligt form?” Både jag och den andra kvinnan svarade JA… Mikael ropade då rakt ut, han åkallade sina bröder. Och ja…. de svarade upp direkt, och ju längre natten gick desto närmare kom de GUDOMLIGA MÄNNEN.

 

Jag och Mikael bestämde oss för att hålla workshops tillsammans. Redan dagen efter hade vi satt ihop en magisk workshop för kvinnor som vi höll veckan efter. Och massor har redan hänt för oss som deltog…
Och nu sprids denna energi vidare!
Flera av deltagarna har sagt till män att ta steget och TA HJÄLP. Och nu har de börjat ringa män till Mikael som ber om workshops för uppvaknande män!
Så förutom fler workshops för kvinnor så finns det nu även workshops inplanerade endast för män!!
Så den 16/5 och 29/5 blir det motsvarande mansworkshop (mer info längre ner i denna text).
Har du en relation med en man eller finns det någon i din närhet som vill och behöver detta så skicka gärna vidare till dem. Det kan även vara yngre män som vill växa.

 

Välkommen in och skapa DIN SAGA I VERKLIGHETEN ♥

 

Här kommer en inbjudan, en unik möjlighet och en gåva till dig ♥

 

Jag har länge haft en önskan och längtan efter att träffa en LIVSPARTNER som kan stå i sin maskulina kraft. Även att hitta och flytta till MITT PARADIS i naturen och skapa en COMMUNITY där. Samt att hålla workshops tillsammans med en man, där vi lär ut och guidar om och i de feminina och maskulina energierna.
Men så har det känts helt hopplöst för när något av det här närmar sig så har jag blivit för rädd och stoppat flödet. Tappat mig själv. Flytt. Tvivlat och gjort mig liten.
Så jag har bett och önskat om och om igen att ett mirakel ska hända.

 

OCH SÅ.. händer det… denna spännande MAGIKER , Mikael dök upp i mitt liv och jag känner att han är skickad i min väg för att hjälpa mig att ÖPPNA UPP och VÅGA och kunna TA EMOT det jag längtar efter. På alla områden i mitt liv!

 

Och i mitt möte med Mikael, så skapades en workshop/healingkväll designad för mig och alla andra kvinnor som behöver komma loss. Som längtar efter att möta en partner eller att äntligen väcka sin nuvarande, som längtar efter att kunna TA EMOT som VILL MER i sitt liv, som känner sig mindre än vad de egentligen är, som känner att de sitter fast eller inte kan KÄNNA PASSION. Som har ont i kroppen, som vill LEVA FRI, som söker, som är vilsna. Ja ni vet..

 

Jag är helt övertygad om att det här är mitt nästa steg, att Mikael dyker upp precis nu när jag verkligen har bett om hjälp med det här.
För mig känns det som jag möter mig själv i honom. Den maskulina sunda delen av mig. En riktig man som vågar stå i sig och sin kraft. Som ser och har samma vision som jag.

 

För jag tror verkligen att det är i dansen mellan de feminina och de maskulina energierna som miraklerna sker!

 

Vi har båda energierna i oss men de flesta av oss har en kärna som är antingen eller. Och jag mår bäst när jag är i den feminina energin och inte för mycket i den maskulina.
Så nu när det finns någon som håller det maskulina utanför mig och åt mig så kan jag äntligen bryta igenom mina blockeringar så att jag istället kan VILA i det feminina och verkligen skapa in MIN LÄNGTAN och ÖNSKAN.
Det här ger mig en möjlighet att komma vidare. Att stå i min feminina energi på riktigt. Och det är ju då den där maskulina partnern kan vakna..och jag KAN ATTRAHERA och TA EMOT det jag längtar efter.
Och det här gäller allt jag önskar i livet, alltså inte bara en partner. När jag är mig, vilar i det feminina.. DÅ LEVER JAG ett njutningsfullt och lyckligt liv. Allt går lätt 🙂

 

Och redan nu har stora saker skiftat i mitt liv…

 

SÅ VILL DU OCKSÅ VARA MED?

 

Det finns just nu flera möjligheter, i STOCKHOLM eller ONLINE via zoom redan nu i maj

 

FÖR KVINNOR:
Tid och plats:
Söndag den 17/5 kl 13.00 – 17.00 Hammarbyhöjden, Kalmgatan 45 nb
Tisdag den 26/5 kl 18.00 – 22.00 Hammarbyhöjden, Kalmgatan 45 nb

 

Denna workshop har hållits en gång tidigare den 23 april exklusivt för kvinnor, nu lägger vi till mer innehåll och förlänger med 1 timme extra.

 

FÖR MÄN:
Tid och plats:
Lördag den 16/5, Heleneborgsgatan 34 (Hornstull), 10.00 – 14.00
Fredag den 29/5, Hammarbyhöjden, Kalmgatan 45 nb, 18.00 – 22.00

 

Investering: 1300 kr/workshop.
Då ingår även Mikaels on-line utbildning SKY HIGH 5.0, 6 video moduler (ord. pris 5990 kr)!
Utbildningen lär dig hur du stärker din tillit och hur du aktiverar din intuition. ”Bemästra din intuition och magkänsla till 100 %”

 

Anmälan: på annika@schamanka.se eller på 070 772 64 73.
OBS antalet platser på plats är begränsade.

 

Avbokningsregler: 5 dagar innan respektive datum är anmälan bindande. Det innebär att avanmälan senare än 6 dagar innan eventet debiteras även om du väljer att inte komma. 

 

Betalning: Via swish, kort eller på plats.
Swish:123 494 07 97
Swish:123 627 26 78
Kortbetalning: Via länken: https://happytrust.samcart.com/products/drm-mn-och-drm-kvinnor-mts-p-bron/ (Uppge kursdatum)

 

FÖR KVINNOR OCH MÄN:
Mixad workshop helgen den 30-31/5 (på Birkagården, Stockholm) där kvinnan och mannen får mötas på bron i verkligheten. 
OCH denna workshopen kommer att bli något alldeles alldeles extra!!!
För mer informationse ovan eller i facebook eventet!
———————————————————

 

Kom och bli hållen av det maskulina och det feminina.

 

Kom och bli fri från vad det än är som håller dig tillbaks! Hoppa!
Lyssna..vad säger ditt hjärta? VAD LÄNGTAR DU EFTER?
Tänk om allt är möjligt……
Bara kom… och ta emot!

 

Mer om Annika Lind: www.schamanka.se

 

Mer om Mikael Engström: https://mikaelengstrom.com/

 

Och om du vet några fler som skulle vilja vara med så bjud in dem med 🙂
Ungdomar är självklart också välkomna.

 

De varmaste hälsningar från Annika och Mikael.