Välkommen till Skepppar Karls Gränd 3

Nu finns chansen att hyra in sig i min fina lokal i ett blåmärkt hus med valv från 1500-talet. Lokalen ligger på Skeppar Karls Gränd i Gamla Stan – en lugn gata nära Österlånggatan med närhet till T-bana, buss och båt.

Vill du också vara del i det center jag håller på att skapa i Stockholm?

Nu finns chansen att hyra in sig i min fina lokal i ett blåmärkt hus med valv från 1500-talet. Lokalen ligger i Gamla Stan på en lugn gata nära Österlånggatan med närhet till T-bana, buss och båt.

Det är en helt unik lokal som nyligen varsamt renoverats och som besökare ofta beskriver som en oas att komma hem till.

Lokalen är speciellt lämpad för samtal, behandlingar, yoga eller hantverk (utan bullriga maskiner och starka lösningsmedel).

För att nå lokalen går du en trappa ner, direkt från gränden. Där möts du av en inbjudande lounge med en soffa, ett pentry och en toalett.

Lokalen är på totalt 100 kvm och inrymmer:

Lilla behandlingsrummet, Stora behandlingsrummet, Loungen, Kurslokalen samt ett förråd, en toalett och ett pentry. Scrolla neråt för mer info om rummen.

STORA BEHANDLINGSRUMMET är på ca 16 kvadrat och uthyres vardagar. Rummet går även att hyra varannan helg efter överenskommelse.

Rummet är lämpligt för t.ex. samtal, olika terapier och behandlingsformer, healing, hantverk, ceremonier, mindre gruppsessioner eller som skrivarlya. I rummet finns 2 st fåtöljer, ett litet bord, ett skåp samt vid behov en massagebänk.


Löpande kontrakt: 
Vardagar 10.000 kr/månad.
LILLA BEHANDLINGSRUMMET är på ca 12 kvadrat. I rummet finns två fåtöljer, ett litet bord samt en massagebänk. Det är idag ledigt 1 dag i veckan samt vardagskvällar kl 17.00-22.00 varannan vecka. 

Löpande kontrakt:
En dag i veckan 2.000 kr/månad.
Vardagskvällar jämna veckor, 8-10st/månad: 2.100 kr/månaden.
Per timme: 200 kr.

KURSLOKALEN på ca 18 kvadrat lämpar sig för olika typer av gruppverksamhet som yoga, meditation, ceremonier mm. 

Halvdag : 750 kr
Kväll ( kl 18.00-22.30) : 750 kr

Heldag (kl 09.00 -17.00) : 1.400 kr
Hel helg (lördag och söndag): 2.500 kr

I hyran ingår även tillgång till loungen, pentryt och toaletten.

OBS Maxantal i hela lokalen samtidigt är 15 personer.

Lokalen har begränsad mobiltäckning och wi-fi, vilket många uppskattar. Dock finns möjlighet att koppla in wi-fi via fiber vilket jag är öppen för att diskutera.

Du som hyr behöver ha ett registrerat företag och betala moms.

INTRESSERAD?
Skicka ett mail med en presentation av dig, ditt företag och vad du önskar bedriva för verksamhet i lokalerna.