Behandlingar och initieringar

Schamansk healing

En behandling varar i ca 1,5 timme och inleds med ett samtal där du beskriver din situation samtidigt som jag spårar efter präglingar.

Efter det sker själva behandlingen där du ligger på en massagebänk (med kläder på). Jag trycker på punkter vid skallbasen och gör en ljusbadsprocess. Beroende på vad som krävs använder jag mig även av andra tekniker såsom soul retrieval (själsresa), extraction (utdragning av främmande energier), destiny retrieval (ödesresa) mm.

Behandlingen avslutas med en genomgång av vad som hänt samt vad du kan ta med dig hem.

Hatun Karpay – de stora initieringarna 

Sedan januari 2022 erbjuder jag även de stora initieringarna Hatun Karpay.
Dessa 3 initieringar anses vara de viktigaste för schamanen.

I den andinska läran säger man att vi alla kommer från stjärnorna och att när vi kom hit hade vi med oss ett frö i vårt hjärta, vår egen inre stjärna.
Fröet/stjärnan behöver väckas och växa för att vi ska kunna ha ett liv med full tillgång till våra gåvor samt veta vem vi egentligen är.

De är 3 stycken.

1:a är för hjärtat – Munay karpay
– för att plantera och väcka fröet 

2:a för tredje ögat och vision – Yachay
– klarhet- för att ge form till hur fröet ska växa

3:e för action – Llankay
-action – för att plantan ska blomma

Det behöver gå minst 3 – 6 månader mellan varje tillfälle.
Varje initiering tar ca 2 timmar och du behöver ta dem i ordning.

 

’When we remember our sacred origins from divine creation, we can become conscious of our sacred nature to love, be love, and be loved.’
-Puma

Att ta behandling av Annika är bland det bästa jag har gjort, det har hjälpt mig till många insikter som varit avgörande för hur jag hanterat utmaningar i livet. Det är en fantastisk behandlingsform för vilket problem man än må ha och effekterna fortsätter komma långt efter själva behandlingen. Jag även provat behandling på distans, något som visat sig vara väldigt effektivt. Jag skulle önska att alla hade möjlighet att gå till Annika, för mig har det varit den bästa och effektivaste vägen till personlig utveckling.

Annika

Att ha en god självbild och medvetenhet är ingen garanti för att man tar tag i sin livssituation. Istället kan medvetenheten bygga ännu tjockare murar, och mindre bra egenskaper förstärks som ett slags missriktat försvar. Annika har hjälpt mig skapa lugn där det råder kontrollbehov och missriktad välvilja. Mitt behov av ständig ordning i vardagen har minskat avsevärt och plötsligt är en blottad känsla något positivt som oftast leder till förändring. Nu är det upp till mig om jag åter vill lyssna till min inre röst. En lite skrämmande, men samtidigt kittlande känsla av förväntan har infunnit sig.

Jonas