Mentorskap

Om vi vill ha en förändring i våra liv eller i vårt företagande så behöver vi också titta på saker som vi kanske inte är så bekväma med. Jag använder mitt seende för att hjälpa dig att komma åt det som behöver ändras för att du ska nå dina mål.

Efter att i många år ha arbetat med människor både individuellt och i grupp så kan jag se och guida dig så att du kommer fram till vad dina mål är, vad som behöver släppas, se vilka dina genuina gåvor är, hur du ändrar det gamla till nytt och hur du tar dig till din dröm. Jag använder mig av kraftfulla verktyg och tekniker som främst kommer från Anderna och Inkatraditionen.

Eftersom jag själv är uppväxt i Sverige och har gjort min egen resa till mitt drömliv så vet jag vad vad vi vanligtvis brottas med samt hur vi kan ta oss förbi de begränsningarna. Jag har i många år följt mina klienter på deras väg till ett liv i sanning med större frihet på alla plan. De frågor som ofta kommer upp är:

Får jag ha det så här bra? Kan jag verkligen försörja mig på att göra det jag känner passion för? Får jag tycka att jag är bra? Vad skulle hända om allt var bra?

I detta program kan jag använda hela den erfarenhet jag fått genom att skapa det i mitt eget liv och genom att hjälpa andra. Jag har själv tidigare levt med känslan av att behöva gömma mig och inte känna något egenvärde. Jag jobbade med något som förvisso gav mig en bra lön men som också dränerade mig totalt. Idag försörjer jag mig genom att göra det som ger mig mest glädje i livet. Varje dag vaknar jag och känner meningsfullhet i mitt liv för jag vet att jag även denna dag kommer att göra skillnad genom att hjälpa andra människor att uppnå sina drömmar. Min arbetsdag ger mig energi och tillfredsställelse.

Nu erbjuder jag dig samma support som jag fått så att även du kan gå din sanna väg till ditt drömliv!

Hör av dig så sätter vi upp en tid för ett telefonsamtal där jag får höra vad du drömmer om och där vi ser vad jag kan hjälpa dig med.