Kurser & Övrigt

Bli fri från rädsla och begränsande mönster så att du kan leva din sanning och ett friare liv.

SCHAMANKA ERBJUDER WORKSHOPS I:

Munay-Ki – 9 + 1 transformationsriter från Anderna. Du får hjälp att snabbare utvecklas, vara i harmoni samt att stärka ditt immunförsvar.

Womb rite  den 13:e riten i Munay-ki, the rite of the womb. Här kopplas du till och får hjälp av energin från kvinnorna i Amazonas som sägs klivit bortanför kamp och istället lever fria i sin feminina energi och kraft. Tillsammans läker vi generationers smärta och hårdhet som vi lagrat i livmodern. 

Ñusta Karpay – 7 riter för att hitta och förstärka din urkraft. Har sitt ursprung i Anderna och spreds till västvärlden första gången 2009.

Kausay muju – Överföring av livsenergi från de 4 solarna/de 4 elementen till din kropp. Denna teknik har tillkommit för att hjälpa dig vara i balans i det kaos som råder på jorden just nu.

Mukis naturväsen som äter tung energi och hjälper oss rena och balansera våra organ. De öppnar även upp våra hjärtan så att vi kan gå med öppna hjärtan och ta del av livets nektar.

Anchanchus – naturväsen/änglar som äter upp våra destruktiva tankar och skuggor. De rensar även vår sanna väg framåt i livet och öppnar för dig att se dina gåvor.

Plejaderna – 9 olika energier från Plejaderna uppdelade i 5 fristående separata workshops. Alla med syftet att hjälpa dig komma tillbaka till dig själv.

Qoto Kanchay – Healing med hjälp av de 7 systrarnas energierna, från Plejaderna. Hjälper dig att integrera mer av dig själv.

Utbildning till schaman – healer. En utbildning för dig som vill gå schamanens väg med fokus på healing av både dig själv och andra. Uppdelad i 7 steg. Moder, medicinhjulet 4 delar samt Fader och sist Center – JAGET. Därefter eller parallellt flera mer inriktade kurser.

SCHAMANKA ERBJUDER OCKSÅ:

Rening av platser – har du en mark, ett hus, en arbetslokal eller en lägenhet som känns olustig eller där du mår dåligt eller kanske tappar all energi? Jag hjälper dig att skifta energin genom att först rena och sedan tillsammans med dig/er sätta den energin du/ni vill ha istället.

Gruppsessioner – är ni en grupp människor som behöver kunna samarbeta? Märker ni att det inte fungerar och att ni inte vet varför eller hur ni ska gå vidare? Jag erbjuder möjligheten att se vad som pågår under ytan samt hjälper er att frigöra vad som sitter fast.

Mentorskap – för dig som vill gå djupare i dig själv och/eller har ett mål som du vill uppnå. Jag hjälper dig genom att hålla din vision energimässigt(ibland att först hitta visionen), du går hos mig i minst ett halvår då vi ser vad du behöver för stöd och anpassar det därefter. Det är alltid healingsessioner varvat med samtal över telefon. Ibland även ceremonier. Läs mer här.

Jag vill tacka dig för en fantastisk helg i Göteborg. Sitter med mina gudinnor varje dag och njuter av de otroliga energierna.
Det var vad jag länge har sökt och längtat efter utan att riktigt förstå. Det kom in helt rätt i tiden för min del.

Det har hänt så mycket med mig sedan jag gick workshopen och jag tänker ofta tillbaks på den.

Gunilla

Nusta Karpay workshop

Stort tack, det var den finaste kurs som jag har varit på. Det är någonting som jag har saknat under lång tid som jag helt plötsligt bara kom i kontakt med, underbart.

Detta måste spridas vidare, det är som att komma hem att få möta dessa gudinnor. Har haft hemlängtan så länge så det är så berikande att ha fått denna kontakt.

Anita

Nusta Karpay workshop

Jag har länge samarbetat med Annika Lind i flera olika uppdrag, både för mig själv och i grupp.

Annika har en enastående förmåga att på ett naturligt sätt leda dig in i en av de mest spännande kunga- eller drottningriken du kan tänka dig. Nämligen ditt eget.

Annika lotsar dig med varsamhet till att våga utmana dig själv att utforska ditt inre rika liv.

Hon dömer dig inte för att du är ”nybörjare” på livsresan utan håller dig bokstavligt talat i handen och ger dig just det stöd du behöver.

Jag rekommenderar Annika å det varmaste.

Anna

Övriga uppdrag