Resor till Peru

Varmt välkommen att följa med på en både inre och en yttre resa.

Vill du följa med till Peru i juni/juli 2023?
Nu är jag i full gång med att drömma in nästa resa! 
Vi är nu några stycken som planerar att åka i slutet av juni och tillsammans köpa ett ’paket’ av Puma.
Det blir en lite annorlunda resa då jag inte kommer att hålla i något i Peru utan endast samordnar allt nu innan och sen åker tillsammans med er som en deltagare.

Så om du är sugen på att åka till Peru och träffa Puma och vara i ceremoni med honom , spendera några dagar i grupp, kanske åka vidare till fler ställen efter vår gemensamma del antingen själv eller tillsammans med några i gruppen så är det här resan för dig. 
Hör av dig snarast så tar vi med även dina önskningar i planeringen.

Varmt välkommen med intresseanmälan. 

—————————————————————————————————————-

Under min resa till Peru i april 2011 mötte jag Puma Quispe Singona som var vår guide och schaman under en del av resan. Jag blev så berörd av hans öppna hjärta, hans sätt att lära, vara och leva Inkatraditionen.

Jag har själv studerat och praktiserat Inkatraditionen under flera år och varje gång jag möter människorna i Anderna, de som verkligen lever traditionen, så upplever jag att allt fördjupas. För mig är det en sann gåva att de delar med sig så öppenhjärtligt av sig själva och vad de kan.

Puma fick mig att känna hur mycket mer av mig det finns. Jag upplevde hur mitt hjärta expanderade och jag längtar efter att få låta det öppnas ännu mer. Jag vill våga och kunna stå kvar i den öppenheten oavsett vad som händer inom och omkring mig. Det är bland annat den önskan som skapar dessa resor.

Varje gång jag kommer till Peru och känner energin från landet och bergen så är det som att komma hem. Mitt hjärta och min själ sjunger av glädje, jag känner mig helare, mer harmonisk och tillfreds.
Min dröm är att få dela det här med dig, att låta dig också få uppleva den villkorslösa kärlek och glädje som finns där i överflöd. Att låta din själs hjärta vakna så du ser mer av vem du är när du är i kontakt med ditt inre ljus.

När du reser med mig och Puma så får du både en inre och en yttre resa. Varje resa har också sin unika intention och det varierar vilka platser vi besöker. Det finns dock några ställen som återkommer, till exempel Sacred Valley, Chinchero, Cusco, bergen samt Willka Tika.

Willka Tika är ett unikt ställe med underbart god ekologisk vegetarisk mat som serveras i en magiskt vacker miljö. Chakraträdgårdarna är bara de ett kapitel för sig. Bara att vistas där är healing på alla plan.

Självklart går vi djupt in i oss själva med hjälp av olika healingtekniker, övningar, kraftplatser och för dem som vill även med hjälp av plantmedicin (Pumas milda version som kan vara helt fri från hallucinogener).

Kraftplatserna avlöser varandra och möjligheterna att stanna upp och komma ner i varv är många.

Vi njuter av Perus fantastiska mat! Under åren har jag hittat många riktigt bra restauranger där mat fått en helt ny innebörd för mig!

Inkaleden Annika och Puma, Peru 2013.

I juni 2012 blev den första resan med Puma av. Vi var 16 st som fick uppleva en drömresa i det magiska landet. Många av oss återvänder igen för att ta det till en ännu djupare nivå.

Här följer några exempel på de ställen vi besökt under resorna som jag anordnat sedan dess:
Vandring Inkaleden till Machupicchu, Nazca linjerna, Ballestas Islands, vandring längs Salkantay, bestiga och campa vid Regnbågsbergen, Ausangate och de varma källorna, övernattning och ceremonier på Pachatusan- världens ankare.

Varmt välkommen att följa med!